Østergade 15, 4880 Nysted

Tidligere købmandsbutik med et boligareal på 225 m² beliggende på stor grund centralt i Nysted by med kort afstand til indkøbs- og transportmuligheder samt Nysteds skønne havnemiljø. Ejendommen er igennem de senere år blevet gennemgribende renoveret, og er velegnet til den store familier eller måske en form for liberalt erhverv i det tidligere butikslokale.

Boligen indeholder: Entre med rustikt klinkegulv og god trappe til 1. sal. 2 værelser begge afhøvlede og ludbehandlet plankegulve, herfra adgang til lyst flise badeværelse med gulvvarme, bruseniche, toilet og håndvask i bordarrangement. mellemgang med udgang til dejligt gårdmiljø. værelse med hvide vægge. Endnu en lille mellemgang ligeledes med udgang til gården, igennem et værelse kommer man til stort butikslokale, med udgang til Østergade, det er kun fantasien som sætter grænsen hvad det kan bruges til, f.eks. kontorlokale, gildesal, stor opholdsstue mv. Depotrum med udgang til gården.

1.salen er ligeledes istandsat og har flotte afhøvlede plankegulve, hvide vægge og lofter. Indrettet med repos, lille værelse, soveværelse med eget badeværelse som har varme i vinylgulv, bruseniche, toilet og håndvask. Stor opholdsstue med brændeovn og udsigt til det flotte bymiljø. Spændende indrettet spisekøkken i hvid med synlige bjælker og hyggelig spisekrog. Både med induktions- og normale kogeplader derudover medfølger alle hvidevarer.

Bagbygningen er med sit synlige bindingsværk med til at skabe rammerne for det helt unikke gårdmiljø, hvor man kan opholde sig ugenert, bygningen indeholder 2 depotrum, hvoraf det ene har lille kartoffel kælder og installation for fjernvarme. Lille overdækket passage føre en videre om til den lukket have, som er nem at passe idet den er anlagt med gl. beplantning og græsplæne. Desuden er der gode kloakforhold og fibernet indlagt i huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.