Rosenvænget 44, 4880 Nysted

Rummelig 1-plansvilla med god kælder i skønne Nysted

Stort og rummeligt familiehus i 1 plan med super god kælder i gå afstand til børnehave, Nysted skole og beliggende i lukket område, tæt på
indkøb. Ejendommen rummer hele 187 m ² beboelse, havestue på 26 m² og kælder på hele 87 m² og fremstår velholdt med plads til den store familie. Ejendommen ligger på en 1002 m² nem og overskuelig grund med flere gode og vel anlagte terrasser .

Ejendommen indeholder stor entré / fordelingsgang med klinkegulv og nedgang til kælder via aflukket glasparti. Spisekøkken fra Invita i Kirsebærfinér med god skabs- og spiseplads. Bruggers med håndvask og skabe. Der er 3 gode badeværelser og det første ligger i entren tæt ved stuen og køkken og har muret bruseniche, toilet og håndvask. Stor vinkelstuen hvorfra der er en skøn udsigt over markerne og udgang til flere terrasser, adgang til lækker havestue. En brændeovn og varmepumpe bidrager til en lavere varmeudgift. 4 gode værelser, hvoraf det ene har fuld skabsvæg og adgang eget ekslusivt badeværelse med i marmor med dobbelthåndvask nedfældet i bord- og skabsarrangemet i mrk. Invita. Bruseniche og badekar, samt spots i loftet til belysning.

Kælderen er der indrettet med stor gildesal med bar. Der kunne nemt stå et billard eller bordtennisbord, lille gang med opgang til det fri, godt disponibelt rum og endnu et flise badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask.
Desuden findes stor garage med værksted og redskabsskur i træ til evt. brænde eller haveredskaber.

Virkelig flot villa i skønt område, hvor du for meget for pengene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.