Bøgevænget 8 og 10, 4892 Kettinge

Udenomsarealer og have som er langt ud over det sædvanlige.

Velkommen til denne skønne villa på hele 164 m2 med udenomsarealer og have som er langt ud over det sædvanlige. Villaen ligger på stor dobbelt grund i roligt område imellem Nysted og Nykøbing F. med gode offentlige transport forbindelser og en flot udsigt over markerne. Tilgangen til ejendommen sker via stor og bred indkørsel med granitskræver. Haven er anlagt med flere terrasser, hvoraf nogle er overdækket, flotte fiskebassiner med Koi karper og guldfisk mm. Bagerst i haven finder man en Spansk inspireret Tarverna med grill, bar med køleskab. Seperatliggende og stor garagebygning/værksted med lift (liften medfølger ikke og bygningen er ikke godkendt) endnu et værksted med fjernbetjent vippeport. Desuden findes lækkert shelter, carport, flotte bede, græsplæne og urtehave og meget mere

Boligen indeholder: Entre med klinkegulv. Flot badeværelse med alle faciliteter herunder gulvvarme. Soveværelse med skabe, kontor/værelse og åbent køkken/alrum med elementer fra HTH, nemt laminatgulv, brændeovn, varmepumpe og udgang til hhv. en flot vinterstue med glas til kip og havestue. En god trappe fører til 1. sal. Bryggers med installation for vaskemaskine og anden teknik.

1. sal: Alrum/repos med lille brændeovn. Endnu et badeværelse med væghængt toilet og et stort værelse (tidligere 2 vær.)

Solcelleranlæg, varmepumpe og brændeovne gør at ejendommen har lavt energiforbrug

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.